Bli jobbonär!

Vi fixar uppdrag, du fixar jobbet!

Tre enkla steg för att bli jobbonär

Prova nya utmaningar

Är du pensionär men fortfarande full av energi och entusiasm? Vill du fortsätta arbeta men på dina villkor? Då har du kommit till rätt företag. Vi på Jobb55 värdesätter dig som jobbonär och kan erbjuda en rad olika uppdrag inom din expertis. Vi finns alltid där med personlig kontakt och värdesätter just dig!

På Jobb55 är du en del av vårt team, du kommer alltid ha möjlighet att själv bestämma när, vart och hur du vill arbeta. Vi erbjuder dig en rad olika uppdrag som ger dig möjlighet att tjäna pengar, träffa intressanta människor och kanske prova nya utmaningar.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner. Vi tror på en balans mellan arbete och fritid, därför har du alltid rätt att tacka nej till ett jobb. 

Tjänster & Utbud

När det passer dig

Hos oss arbetar du under en visstidsanställning/timanställning. Du får betalt för den tid du arbetar men har också möjlighet att välja om du vill ta ett uppdrag.

Du blir alltså anställd av oss, det betyder inte att du måste jobba. Bara att du har möjlighet att jobba – när det passar dig.

Vi kan erbjuda dig utmanande och givande arbetsuppgifter som matchar dina färdigheter och intressen.

Fortsätt känna på din pension

Förutom att du får ett mera socialt liv. Så har det många ekonomiska fördelar. Du betalar mindre skatt från och med året du fyller 66 år, och ännu mindre från året du fyller 67 år. Det är tack vare förstärkt jobbskatteavdrag respektive förhöjt grundavdrag.

Sist men inte minst så fortsätter du att tjäna in till din allmänna pension. Väntar du dessutom med att ta ut hela den allmänna pensionen ökar den månatliga utbetalningen när du väl gör det.

Hur blir jag jobbonär hos Jobb55 ?

Vi har en rad olika arbetsuppgifter både hos privatpersoner och företag.